Владичин Хан
Основна школа Војвода Радомир Путник

Основна школа „Војвода Радомир Путник“
Адреса: село Џеп, Владичин Хан
Телефон: 017/479-130 и 017/479-240
E-mail: vojvodaput@mts.rs
Web: -

 

Основна школа „Војвода Радомир Путник“ у Џепу налази се у срцу Грделичке клисуре, у непосредној близини реке Гарванице и удаљена је 10 километара од Владичиног Хана. У средишту простора пуног зеленила, школа представља оазу безбедног, мирног и уредног школског живота.

img11.jpg

Чврст темељ на коме стоји су добри међуљудски односи, богатство природних ресурса и креативно уређен унутрашњи простор. Мисија наше школе је образовање и васпитање здравих, способних, креативних и поштених људи. На темељима традиције, остварених резултата и успеха ученика и наставника школа гради савремену оријентацију, руководећи се принципима модернизације наставе, подстицање личног развоја ученика, наставника, родитеља и њиховог активног учешћа у раду школе. Школа тежи да однегује амбијент у коме ће се ученици правилно развијати, добро осећати и квалитетно учити.

Образовно - васпитни рад одвија се у централној школи у Џепу као потпуна осмогодишња школа  и у пет издвојених одељења у селима: Мањак (осмогодишња), Мртвица, Репиште, Ружић и Козница као четворогодишња школа са наставом у комбинованим одељењима.

Школу похађа 52 ученика од чега у централној школи 36 и 16 у издвојеним одељењима.