Бач
Туризам

AMT_4094.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МЕСТО: БЕОГРАД

Ресторан Нота

НАЗИВ УЛИЦЕ И БРОJ: ГРЧИЋА МИЛЕНКА БРОJ 8

E - MAIL: office@notarestoran.com

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 0665305070

Ресторан Нота линк: Restoran Nota - Tamo gde se ukus spaja sa zvukom (notarestoran.com)

Хотел Нота линк: Početna - Garni hotel Nota | Official website

Инстаграм линк за ресторан: Nota Restoran (@notarestoran) • Instagram photos and videos

Инстаграм линк за хотел: Hotel Nota (@hotelnota) • Instagram photos and videos

AMT_4091.JPG

Хотел Нота званично jе отворен у маjу 2019, Ресторан Нота неколико месеци касниjе, али оно што чини ову локациjу посебно интересантном jе чињеница да се некада, на овом месту, налазила jедна од ретких фабрика музичких инструмената у нашоj земљи. 

Свесни важности локациjе и ценећи традициjу коjу ова зграда има, инвеститори, породица Ћулафић, потрудили су се да у сваком сегменту очуваjу њену аутентичност, спаjаjући jе са новим и модерним. Као резултат уложеног рада, искуства и знања, данас имамо прелепи амбиjент Хотела и Ресторана Нота. 

NEN_1872.jpg

Ресторан Нота кроз споj модерног и традиционалног jеловника своjим гостима пружа комплетно гастрономско уживање. 

Наш jеловник изузетно jе широк и богат наjразличитиjим врстама оброка за страствене гурмане, али и за оне коjи воде рачуна о линиjи. Наша жеља jе да ресторан Нота постане ваше омиљено место за почетак дана, опуштање пред одлазак у пословне победе, али и место за релаксациjу са приjатељима уз шољу кафе или пак недељни породични ручак уз наjближе.


Чиме хотел располаже?

Локациjа у близини аутопута, недалеко од Храма Св. Саве и других туристичких атракциjа Београда, а опет у мирном делу града jе велика предност jер Хотел чини идеалном полазном тачком било да jе повод боравка наших гостиjу туристичке или пословне природе. 

orhideja sa prozorom.jpg

Хотел Нота располаже са 16 соба и 4 апартмана. Модеран дизаjн, удобност и употреба природних материjала главне су карактеристике свих наших смештаjних jединица, а велика погодност, с обзиром на локациjу у центру града jе и бесплатан паркинг за све наше госте.

Осим  врхунског доручка коj jе укључен у цену ноћења, наши гости могу уживати и у породичном ручку или вечери уз музику у jединственом амбиjенту. А за наше наjмљађе смо обезбедили забаван и шарен простор за игру, као и посебан jеловник прилагођен деци.

Присутни смо на друственим мрежама-  Instagram, Facebook где можете погледати и наше феноменалне фотографиjе и специjалне понуде или се информисати преко нашег wеб саjта – www.garnihotelnota.com, а можете нас увек контактирати и путем mail-a – office@notarestoran.com или директно телефоном 066/530-5070.
 Наша рецепциjа стоjи Вам на услузи 24 сата. Међутим, наjвеће задовољство би нам било да нас посетите лично, на адреси Грчића Миленка 8 и препустите се нашим нотама.

 

 

Foto galerija