ВАЕРПОЛО - Лига шампиона 4. коло

Уторак и среда су предвиђени за четврто коло у обе групе Лиге шампиона. Српски тимови ће бити на великим испитима.

Нови Београд вечерас у 20.30 игра против наjбољег мађарског тима Ференцвароша. Наш клуиб jе растерећен, обзиром да има директан пласман на Ф8 али са друге стране добар резултат у Будимпешти би био велики ветар у леђа. Ференцварош има до сада три ремиjа и уколико не стигне до победе пласман у три екипе коjе ће на завршни турнир би постао jако далеко. Меч ће бити интересантан и због чињенице да jе jедан од главних адута тренера Вуjасиновића Никола Jакшић до ове сезоне био члан наjпопуларниjег мађарског клуба.

 Screenshot 2021-12-01 at 01.08.02.png

Детаљ са сусрета у Сплиту ФОТО: КВК Раднички

У истоj групи Раднички гостуjе и Сплиту где ће у кратком времену поново одмерити снаге са Jадраном. Недавно jе у Регионалноj Премиjер лиги било 14:14. Крагуjевчани имаjу изгледа за успех против тима коjа се изузетно поjачао у овоj сезони довођењемк Букића, Добуда, Харкова. И Сплићанима jе успех императив jер jе са 3 бода далеко од врха. Раднички jедан бод и нема много избора.

У овоj групи играjу jош Олимпиjакос и Бреша у дербиjу кола и Динамо и Барселонета.

Пласман: Олимпиjакос и Бреша 7, Нови Београд и Барселонета 6, Ференцварош и Jадран 3, Раднички 1, Динамо без бодова.

Сутра у "Б" групи Црвена звезда дочекуjе Васпо Хановер 98. Меч се игра на Дорћолу у 20.15. Како сада ствари стоjе у овоj групи Про Реко, ОСЦ и Jуг потврђуjу улогу фаворита али jе у овом друштву и Марсељ Андриjе Прлаиновића коjи jе славио у Дубровнику. За jуриш у горњу четворку Звезди би победа била неопходна. Хановер jе немачки наjбољи клуб у овом тренутку, победник купа ове године. Биће занимљиво посебно jер наш тим наjвероватниjе неће имати у саставу Суботића и Марковића.

Састаjу се jош: ОСЦ - Марсељ, Стеауа - Jуг и Про Реко Шпандау.

Пласман: Про Реко 9, ОСЦ 7, Марсељ и Jуг 6, Црвена звезда 3, Хановер 2, Шпандау 1, Стеауа без бодова.

 

Tagovi

Komentari (0)