ВАТЕРПОЛО - У финалу Нови Београд поражен на петерце

У финалу Лиге шампиона ватерполисти Новог Београда су на свом базену поражени од Про Река 17:16 после извођења петераца. У регуларном делу било jе 13:13 (4:4, 2:1, 5:4, 2:4). Код извођења петераца неуспешни су били Мандић и наjбољи играч финала Jакшић. На другоj страни без гола jе остао Jангер а одлучуjући погодак jе постигао сjаjни Заланки.

 Screenshot 2022-06-05 at 01.16.12.png

Дивовска jе била борба у финалу са чак 7и ударцем на гол. Нови Београд, видљиво уморан jе био тим коjи jе имао игру за победу. Про реко jе први пут повео 8:7 али су Рашовић два пута и Пиjетловић вратили плус два и са обећаваjућих 11:9 отишао jе Нови Београд на последњи одмор. Ипак, са два гола Jангер jе изjедначио на 11:11 али jе до краjа два пута домаћин имао минималну предност преко оба пута преко Jакшића. Заланки jе 12 секунди пре краjа изjедначио а ударац Мандића у последњем нападу ниjе био успешан.

Стрелци за Нови Београд су били:Jакшић 6, С.Рашовић 3, Мандић, Пиjетловић, Влахопулос и Драшовић. Код Про Река голове су постигли : Заланки 5, Jангер 4, Канела 2, Ивовић и Халок.

Код петераца за Нови Београд су погодили: С.Рашовић, Гогов и Влахопулос а за Про Реко Ивовић, Канела, Ди Фулвио и Заланки.

 

Tagovi

Komentari (0)