ВАТЕРПОЛО - Српски клубови у седмом колу Лиге шампиона

Одиграно jе седмо коло Лиге шампиона. Од три српска клуба без утакмице jе остала Црвена звезда. Десеткована због короне (седморица играча), са проблемима око документациjе из Марсеља и кашњења лета за Амстердам преко коjег се путовало за Француску, црвено- бели нису ни отпутовали у Марсељ.

 Screenshot 2022-01-13 at 17.22.11.png

Нови Београд jе у "А" групи у своjоj наjбољоj утакмици у Барселони одиграо са Барселонетом 12:12. Домаћин jе водио у последњоj четвртини дца пута са три гола разлике. Међутим Мандић два пута и Страхиња Рашовић са три узастопна гола су анулирали предност шпанског тима и заслужено освоjили бод. Рашовић са пет и Мандић са три гола су били наjефикасниjи, два jе постигао Влахопулос, по jедан Гогов и Вучинић.

Нови Београд jе сада четврти са 11 бодова.

У Пиреjу jе Олимпиjакос био бољи од Радничког 11:7. Међутим Крагуjевчани су пружили добар отпор. На краjу треће четвртине домаћин jе водио само 7:5 да би у првох 25 секунди последњег дела, са два поготка решио питање победника. За Крагуjевчане су стрелци били:Ћук 3, Стаоjевић, Jанковић, Миличић и Лукић по jедан. Раднички jе седми са четири бода.

Исти ривали ће играти у осмом колу кроз две недеље.

 

Tagovi

Komentari (0)