ВАТЕРПОЛО - Деjан Перишић менаџер за ватерполо у ЛЕН

Извршни директор ЛЕН Патрис Коста упутио jе писмо свим чланицама ЛЕН коjим их упознаjе са новим ватерполо тимом ЛЕН”. Нови ватерполо директор ЛЕН jе Ренато Живковић из хрватског савеза док jе Деjан Перишић, истакнути функционер ЛЕН именован за ватерполо менаџера.

Screenshot 2023-01-09 at 17.17.44.png

“ Сигуран сам да их обоjицу добро познаjу чланови ватерполо породице ЛЕН jер су децениjама радили за наш дивни спорт. Прво су имали успешне играчке кариjере пре него што су преузели различите управљачке улоге у ватерполо заjедници.

Њихов професионализам, стручност и велико искуство већ су били од користи европским воденим спортовима, али имати их као чланове особља ЛЕН, значи да би квалитет услуга коjе ЛЕН нуди чланицама и клубовима требало да буде знатнопобољшана” каже се између осталог у писму.

Поред ове улоге Перишић ће и даље да буде секретар Техничког ватерполо комитета.

Образлажући именовање Деjана Перишића Коста jе написао:

“Деjан jе радио као генерални секретар Ватерполо савеза Србиjе, седам година, помогао jе у организациjи неколико великих догађаjа, а део jе и ватерполо покрета ЛЕН од 2004. године. Дванаест година служио jе спорту као члан ТWПЦ-а, потом jе у протеклих шест година био секретар тог одбора. На тоj дужности, заjедно с председником и потпредсjедником, учинио jе пуно на значаjном подизању квалитета суђења, те jе изузетно допринео да се наш спорт на пуно бољи начин представи широj jавности.”

Коста jе додао да би рад двоjице изванредних професионалаца у вођењу и надгледању ЛЕН ватерполо активности, требало да означити почетак новог поглавља, ако не и ере, у коjоj ће водени екипни спортови достићи нове висине и остварити значаjне прбоjе на спортском тржишту у замаху, ангажману и популарности.

 

Tagovi

Komentari (0)