ВАТЕРПОЛО: Сутра са Аустралиjом

Утакмица између Србиjе и Аустралиjе биће последња у програму трећег кола. Оваj меч jе у српским плановима означен као jедан коjи мора да се добиjе како би се обезбедио пласман у четвртфинале. Међутим, после триjумфа Аустралиjе против Хрватске, jасно jе да се ситуациjа променила и да без обзира на исход сутрашњег сусрета, пет екипа и даље остаjу у трци за четири места.Утакмица се игра у 12.50 по нашем времену.
Screenshot 2021-07-28 at 20.55.44.png
Пораз од Шпаниjе jе архивиран, дуел са Казахстаном показао напредак у комплетном утиску мада ривал ниjе класа, па се меч са Аустралиjом дочекуjе са реалним оптимизмом:
- Опасни jесу, увек незгодни али и ми се нешто питамо. Показали су против Хрватске да су у форми, да могу са сваким и то тера на опрез. Увек су фантастично припремљени, не смемо да уђемо њихов ритам са много пливања. Играjу снажно увек до краjа, битно jе само да не срљамо - рекао jе Сава Ранђеловић.


Стефан Митровић jе указао на жељу екипе да што пре реши меч:
- Не смемо да претеруjемо, морамо да играмо стрпљиво. Аустралиjа jе увек незгодна. Видели смо да су физички одлично припремљени, да играjу бескомпромисно, да не посустаjу. Гледали смо њихов меч са Храватском у коjем су показали висок ниво игре. Морамо да играмо нашу игру, да их уведемо у наш ритам. Не заборавите и да су против Црне Горе две четвртине деловали моћно. Знамо да противник ниjе лак и спремићемо се.


Аустралиjа ниjе никад била боља од Србиjе на Олимпиjским играма али jе увек била jако, jако тежак ривал.

Tagovi

Komentari (0)