Удружење љубитеља фантастике - ЗмајКОН 2024

Највећи фестивал фантастике на југу Србије - ЗмајКОН 2024

Шеста конвенција фантастике у Нишу!

 

Удружење љубитеља фантастике ‘’Ордо ДракоНиш’’, по шести пут заредом организује фестивал фантастике ‘’ЗмајКОН’’. Конвенција ће се одржати у периоду од 16. до 19.маја у Нишком културном центру. Посетиоце овогодишњег фестивала очекује квалитетан и богат програм уз различите радионице и фантастичне трибине. 

 ZmajKON 2024 - objava - dodati prijatelji festivala.png

Фестивалу ће се придружити писци попут Јасминке Петровић, највећег канадског писца Стивена Ериксона, др Дејана Огњановића, др Марка Пишева, који ће посетиоце увести у свет фантастике на јединствен начин, затим, предавачи као што су др Марко Васић, др Марија Ранђеловић, Димитрије Денић, Теодора Јовановић, проф др Игор Новаковић, Шон Ганер, Мина Лукић Ганер, али и илустратори, стрипари и уметници који ће одржати многе креативне и интерактивне радионице попут, сада већ традиционалног госта Боба Живковића, Игора Кордеја, који је од југословенског стрипа дошао и до највећих издавачких фирми за стрипове ‘’Marvel’’ и ‘’DC’’, Јане Адамовић Кордеј, Димитрија Шобота, Луциа Ћопића, Дамјана Силбашког.

 DBC03428-Enhanced-NR.jpg

Удружење љубитеља фантастике ‘’Ордо ДракоНиш’’, позива све заинтересоване да се придруже овом великом догађају и увеличају га својим присуством!

Улаз на Фестивал је бесплатан, а очекују се и посетиоци из иностранства.

 

Пријатељи који су подржали ову лепу причу су Нишка пивара, Графичко издавачка кућа ‘’МЕДИВЕСТ’’, издавачка кућа Лагуна, ЛЕВЕЛ ПРОЈЕКТ, Беба и рода, Кафана Кабак и Рибља Коноба.

 

Контакт особа

Креативни директор фестивала 

Милош Петковић – 060/345 66 81

Tagovi

Komentari (0)