СТРЕЉАШТВО: Драган Алимпиjевић остаjе на челу СС Воjводине

НОВИ САД (ССС) – Драган Алимпиjевић, из инђиjске Младости, jедногласно jе изабран jе за председника Стрељачког савеза Воjводине на редовноj Изборноj седници Скупштине ССВ, одржаноj у Новом Саду.

 Dragan_Alimpijevic.jpg

На челу Савеза нема промена, jер делегати су Алимпиjевићу поверили трећи узастопни четворогодишњи мандат.

Захваљуjући се на поверењу, Алимпиjевић jе прокоментарисао:

-И поред свих тешкоћа проузрокованих коронавирусом, Стрељачки савез Воjводине, jе успео да реализуjе све активности, сва такмичења су одржана. Општа оцена клубова jе да jе Савез и у овоj и у претходним годинама био на висини задатка. У разговорима са представницима клубова видим да су задовољни постигнутим. Такође, Покраjински секретариjат за спорт и омладину похвалио рад Стрељачког савеза Воjводине.

О учињеном до сада и плановима каже:

-Током претходних мандата настоjао сам да  у Савезу успоставимо систем рада коjи не зависи само од jедне особе. Судећи по оценама клубова, таj систем добро функционише. Стрељачки савез Воjводине 70 одсто буџетских средстава пласира клубовима, на различите начине – кроз доделу мунициjе, суфинансирање у набавци оружjа... Критериjуми по коjима Савез помаже клубовима су jасни. Сви коjи добро раде могу да рачунаjу на одређене бенефите.

Приоритети у наредном периоду се не мењаjу:

-Стрељачки савез Воjводине jе пре свега усмерен на развоjне програме, на рад са децом. Зато клубове подстичемо да  што више раде са младима. Наравно, ССВ зна да вреднуjе резултате клубова постигнуте у свим категориjама. Уосталом, добар рад са младима jе предуслов за успехе у сениорскоj конкуренциjи. Поносни смо што поново имамо олимпиjца - Сања Вукашиновић, чланица Новог Сада 1790, коjа jе одрасла у Староj Пазови, jе испунила квоту за Токио. Надам се да ће воjвођанско стрељаштво добити jош олимпиjаца и репрезентативаца.

 

Управни одбор наставља да ради у скоро неизмењеном саставу. За чланове УО су, сем председника Алимпиjевића, изабрани: Неца Белош, Иван Девић, Михаjло Киш, Предраг Мунић, Габриjел Даутовић, Драган Грозданов и Миле Бодрожић. УО броjи укупно девет чланова, а деветог ће Алимпиjевић предложити на првоj контитутивноj седници.

 

За чланове Надзорног одбора изабрани су: Мирослав Шегрт, Дарко Хрушкар, Сања Грандић.

Tagovi

Komentari (0)