СТРЕЉАШТВО - Вукоjевићева и Вукашиновићева пребродиле елиминациjе другог тростава у Бакуу

БАКУ, 10. маj (ССС) – Светски куп у Бакуу се ближи краjу. Претпоследњег дана, одржане су елиминациjе другог такмичења у троставу за даме.

 Teodora_Vukojevic_Foto_Streljacki_savez_Srbije.jpg

Ниво резултата jе био знатно виши него у елиминациjама за први тростав, одржаним почетком седмице, а две наше такмичарке су се пласирале у квалификациjе.

Теодора Вукоjевић jе погодила 586 кругова и као 13. у првоj групи прошла у квалификациjе, у коjима ће учествовати и Сања Вукашиновић, коjа се пласирала на 25. место у другоj групи, са 580 кругова. Андреа Арсовић jе заузела 36. позициjу у другоj групи, што ниjе било довољно за пролаз даље, jер такмичење наставља по 30 такмичарки из сваке групе. 

Квалификациjе и финале су на програму сутра. У суботу ће бити одржане и квалификациjе, а потом и финале и за мушкарце. У овоj дисциплини ниjе било елиминациjа, jер jе приjављено мање од 70 стрелаца, а међу њих 64 коjи ће стартовати jе и Милутин Стефановић.

МК пушка тростав, жене, друго такмичење, елиминациjе – Прва група: 1. Кjара Леоне (Шваjцарска) 594... 13. Теодора Вукоjевић 586... Друга група: 1. Софиjа Ћекарело (Италиjа) 593... 25. Сања Вукашиновић 580... 36. Андреа Арсовић 575...

Tagovi

Komentari (0)