СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

28.07.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


putevi_6.png

• Ауто-пут Е-75, у зони петље Фекетић, смер Нови Сад – Суботица, од 29.07. до 31.07.21.г, од 7 до 17ч, радови на санацији дилатационе спојнице. Саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

• Сремска Митровица – Рума, преко Вогња, од 29.07.21.г, обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању. Алтернативни путни правци за време обуставе саобраћаја су путеви Рума–Јарак, Јарак–Сремска Митровица и локални пут Вогањ–Шашинци. За теретна моторна возила алтернативни пут за Сремску Митровицу је из Руме преко ауто-пута до петље Сремска Митровица и ту се укључују за Сремску Митровицу.

• Ауто-пут Е-763, Сурчин – Обреновац, до 30.07.21.г, од 7 до 15ч, радови на кошењу траве у зауставној саобраћајној траци, у оба смера. Саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

• Ириг - Рума и Ириг – Врдник, до 20.08.21.г, обустава саобраћаја због обезбеђења зоне радова на рехабилитацији пута. Саобраћај је обустављен од раскрснице путева Ириг-Рума и Ириг-Врдник, преко Ривице, до раскрснице локалних путева од Руме ка Врднику и од Ирига ка Врднику, преко Ривице. Алтернативни путни правац из Ирига ка Врднику је пут Ириг - Рума, преко Руме, и даље локалним путем из Руме ка Врднику (поред села Павловци).

• Стара Пазова – Стари Бановци, до 10.08.21.г, радови на рехабилитацији пута. Саобраћај је затворен од петље Стара Пазова до петље Стари Бановци, тј. из правца Београда атворено је искључење за Старе Бановце. Алтернативни путни правац је петља Нова Пазова. Из правца Новог Сада укључење за Старе Бановце могуће је преко петље Стара Пазова или петље Нова Пазова.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
-на граничном прелазу Келебија, задржавање на излазу за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Котроман, задржавање на излазу и улазу за путничка моторна возила је 40 минута,
-на граничном прелазу Градина, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 20 минута, а на улазу је задржавање 15 минута.

Tagovi

Komentari (0)