СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

01.07.2021.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevisrbije_8.png

•    Обилазница око Београда, од тунела „Стражевица“ ка Бубањ Потоку, саобраћај се одвија успорено.
Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу.
Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја на наведеном путном правцу.
•    Рибариће - Тунел, после скретања за место Паљево, 01.07.2021. године, од 7 до 10 ч, обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста. Алтернативни путни правац за путничка возила је кроз место Паљево.
•    Угриновци-Бућин Гроб, на превоју Рудник, радови до 10.07.2021. г., радови на санацији клизишта, на деоници, уз наизменично пропуштање возила, уз семафорску сигнализацију.
•    Продужавају се радови до 30.07.2021. године, на уклапању Крака 3 са новоизграђеном петљом „Бубањ Поток“ на ауто-путу Е-75, у смеру ка Нишу, измењен режим саобраћаја од бивше наплатне станице „Бубањ Поток“ до скретања за „ИКЕА“ (петља „Траншпед“).
-Саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајном саобраћајном траком десног коловоза ауто-пута, као и претицајном траком супротног смера Ниш-Београд, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.
-Са Обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај са Обилазнице око Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.
•    Сремска Митровица – петља Рума (км 43+250), у смеру ка Београду, од 01.07.2021. г., радовина постављању одбојне ограде у разделном појасу. У току извођења радова, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трка, док ће се саобраћај одвијати возном саобраћајном траком.
•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Tagovi

Komentari (0)