СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

21.06.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕputevi_9.png
• Нишка Бања - Гаџин Хан, у месту Прва Кутина, изводе се радови на санацији коловозне конструкције и потпорног зида, од 21.06.2021. г, престаје да важи забрана кретања аутобуса и теретних моторних возила, а саобраћај се одвија по постављеној саобраћајној сигнализацији за наизменично пропуштање возила. Планирани рок завршетка радова је 30.06.2021.г, уколико временски услови то дозволе.

• Нови Карловци-Стари Сланкамен, oд 20.06. до 08.07.2021. г, обустава саобраћаја због радова на ургентном одржавању. Саобраћај за Стари Сланкамен са др. пута II А реда бр. 126 на ауто-пут Е-75 извршиће се алтернативним правцима преко др. пута II А реда бр. 127 и општинских путева Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен и Стари Бановци-Белегиш-Сурдук-Стари Сланкамен.
Преусмерење саобраћаја за Нове Карловце са др. пута II А реда бр. 126 на ауто-пут Е-75 извршиће се алтернативним правцима преко др. пута II А реда бр. 127 и општинских путева Стара Пазова-Нови Карловци и Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен-Сурдук-Белегиш-Стари Бановци.

• Обилазница око Београда, у тунелу Липак (лева и десна страна), од 21.06.2021. до 23.06.2021. г, од 7 до 15 ч, радови на чишћењу и прању тунела.

• Aуто-путу Е-75, до 30.06.2021. г., у смеру ка Нишу, од бивше наплатне станице „Бубањ Поток“ до скретања за „ИКЕА“ (петља „Траншпед“) измењен је режим; саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајном саобраћајном траком десног коловоза ауто-пута, као и претицајном траком супротног смера Ниш-Београд, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.

- Са Обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута код Бубањ Потока, па се саобраћај са Обилазнице око Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 ч:
-на граничним прелазим Батровци и Хоргош, задржавање на излазу, за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Келебија, задржавање на излазу, за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Tagovi

Komentari (0)