СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

20.06.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevisrbije_3-min.png


•    Нови Карловци-Стари Сланкамен, oд 20.06. до 08.07.2021. г., обустава саобраћаја због радова на ургентном одржавању.
Саобраћај за Стари Сланкамен са државног пута II А реда број 126 на државни пут I А реда број 1(ауто-пут Е-75) извршиће се на алтернативним правцима преко државног пута II А реда број 127 и општинских путева Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен и Стари Бановци-Белегиш-Сурдук-Стари Сланкамен.
Преусмерење саобраћаја за Нове Карловце са државног пута II А реда број 126 на државни пут I А реда број 1 (ауто-пут Е-75) извршиће се на алтернативним правцима преко државног пута II А реда број 127 и општинских путева Стара Пазова-Нови Карловци и Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен-Сурдук-Белегиш-Стари Бановци.
•    Aуто-пут Е-75, зона петље „Београд", смер петља „Добановци" – петља „Београд" - 21.6.2021. г, од 9 до 16ч, радови на демонтажи старих портала и порталних табли. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком са краткотрајним обуставама од 15 минута.
•    Aуто-пут Е-75, петља „Аеродром" - петља „Ласта “, у оба смера - од 21.6. до 26.6.2021. г, од 9 до 16 ч, радови на изради темеља и монтажи решеткастих стубова путоказних и предраскрсних табли на банкинама ауто-пута кроз град Београд. Саобраћај ће се одвијати возном и претицајном траком и успорено на искључним саобраћајним тракама.
•    Берановац - Гоч, насељено место Јовац, 21.6.2021. г, од 7 до 19 ч, обустава саобраћаја због радова на асфалтирању. Алтернативни путни правац је деоница Врњачка Бања – Гоч.
•    Ауто-пут Е-75, од бивше наплатне станице „Бубањ Поток“ до скретања за „ИКЕА“ (петља „Траншпед“) до 30.6.2021. г. измењен режим саобраћаја. У смеру ка Нишу, саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком десног коловоза ауто-пута, и претицајном траком супротног смера. Саобраћај у смеру ка Београду одвија се зауставном и возном саобраћајном траком.
Са Обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај са Обилазнице око Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.
•    Ауто-пут Е-75, од 18.6. до 9.7.2021.г, радови на рехабилитацији коловозне конструкције од петље Врбас до петље Фекетић, у смеру Нови Сад-Суботица. Саобраћај је преусмерен на коловозну траку смера Суботица-Нови Сад (од км 79+200 до 68+400), где се одвија двосмерно. Такође, саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком, из правца Новог Сада према Суботици, од км 72+300 до искључења са ауто-пута на петљу Фекетић, као и од укључења на ауто-пут са петље Фекетић до км 68+400, како би учесницима у саобраћају било омогућено укључење/искључење на петљи.
•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
•    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 ч:
-на граничном прелазу Батровци, задржавање на излазу, за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Келебија, задржавање на излазу, за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Гостун, задржавање на улазу, за путничка возила је 45 минута,
-на граничном прелазу Сремска Рача, задржавање на излазу, за путничка возила је 45 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Tagovi

Komentari (0)