СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

13.07.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.29

 

putevi_srbije_2-min.png 

 • Ауто-пут Е-763, деоница Обреновац - Уб,6км пре наплатне станице Обреновац - саобраћај нормализован након саобраћајне незгоде.

 

 • Грачаница-Љубовија,у зони моста преко реке Љубовиђе, који је урушен изливањем реке, саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, преко новоизграђене девијације према адекватној саобраћајној сиглализацији.
 • Петља „Суботица север“, у смеру Нови Сад – Хоргош, до 18.07.2020. године,изводиће се радови на санацији моста. У зони радова, саобраћај је преусмерен у возну и зауставну саобраћајну траку.
 • Пепељевац – Велика Врбница- измена режима саобраћаја, уз поштовање градилишне саобраћајне сигнализације, ограничење брзине 40 km/h.
 • Мост преко реке Тамиш, код места Орловат - на снази је обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању.Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.
 • Петља Смедерево југ, радови на санацији моста преко железничке пруге Топчидер – Мала Крсна, до 20.07.2020. г.Затворена лева, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем десном саобраћајном траком, у смеру Београд – Смедерево.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.05:
  -на граничним прелазима Хоргош и Батровци,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)