СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

04.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 07.55

 

putevisrbije_3-min.png 

 • Ауто-пут Љиг – Прељина, деоница тунел Савинац – Прељина, до 05.06.2020.г. од 7 до 15 ч. изводе се радови на испирању атмосферске канализације, у смеру ка Чачку. За саобраћај се повремено затвара претицајна саобраћајна трака.
 • Ауто-пут Љиг – Лајковац, у оба смера, изводе се радови на сакупљању покошене траве до 05.06.2020.г. Радови се изводе у покретуи обезбеђени су адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом, а за саобраћај је затворена зауставна саобраћајна трака.
 • Ауто-пут Е-75, бензинска пумпа „НИС" - Бубањ Поток,04.06.2020. г. од 07.30 до 14.30 ч, изводиће се радови на кошењу траве и сакупљању лаког отпада, у смеру ка Београду. Током извођења радова за саобраћај ће бити затворена крајња десна саобраћајна трака.
 • Ауто пут Шид – Београд, од петље Пећинци до петље Београд,изводе се истражни радови, за саобраћај ће бити затворене возна и претицајна саобраћајна трака у дужини од 4 км, а саобраћај ће се одвијати зауставном саобраћајном траком.Планирано трајање радова је 20 дана.
 • Берановац - Гоч, место Јовац– данас 04.06.2020.г. од 08 до 16ч, обустава саобраћаја због радова на рушењу коловозне конструкције. Алтернативни путни правац за теретна моторна возила: Гоч-Врњачка Бања, а за путничка моторна возила су локални путеви.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова:
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)