СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

 

 • Апелујемо да учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње, јер се, према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода Србије, данас до краја дана (06.11.2019. године) и у току ноћи, 07.11.2019. године, очекује обилна киша на подручју југозападне Србије, Шумадије и Поморавља.
  Учесницима у саобраћају саветујемо да користе зимске пнеуматике, поштују ограничења брзине и да прилагоде брзину кретања зимским условима на путу.
  •    Стара Пазова – Стари Бановци, радови на рехабилитацији пута, од 07.11.2019. до 01.12.2019. године. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила. У ноћним условима саобраћај ће се одвијати двосмерно, уз смањење бризине.
  •    Пећинци – Попинци, од 07.11.2019. до 01.12.2019. године, радови на рехабилитацији пута. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила. У ноћним условима саобраћај ће се одвијати двосмерно, уз смањење брзине.
  •    Петља Србобран - до 15.11.2019. године, радови на реконструкцији надвожњака, у једној коловозној траци, уз наизменично пропуштање возила. Алтернативни путни правац је кроз Фекетић и Сириг.
  •    Ћуприја–Јагодина (зона моста преко реке Мораве) - до 12.11.2019. године радови на санацији дилатација, у смеру ка Београду. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака до 09.11.2019.године, а од 09.11.2019.године од 12.00 часова, до 12.11.2019.године до 09.00 часова, за саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака. Саобраћај се одвија отежано.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
  -на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута,
  -на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
  -на граничнoм прелазу Прешево, на улазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута,
  -на граничнoм прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 420 минута.
  -на граничнoм прелазу Богојево, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничнoм прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,

  На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања.Продужетак обуставе саобраћаја на делу државног пута II А реда број 128,

деоница Голубинци - Пећинци, у насељу Пећинци

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се до 13.11.2019. године продужава обустава саобраћаја због радова на делу државног пута II А реда број 128, деоница Голубинци-Пећинци.

У току извођења радова биће обустављен саобраћај у улицама Школска и Браће Крстић.

Саобраћај је преусмерен на улице Посавског одреда, Лењинову и Браће Видаковића за возила чија укупна маса прелази 5 t, док се возила чија маса не прелази 5 t усмеравају дуж улице Слободана Бајића.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

putevi_srbije_2.png 

Задржавања возила на наплатним станицама

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Јавно предузеће „Путеви Србије

Tagovi

Komentari (0)