СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

Продужетак oбуставe саобраћаја због радова на делу државног пута I Б реда број 23, деоница Макрешане – Ћићевац

 

  • Ауто-пут Е-80, деоница петља Ниш север - петља Ниш исток, нормализован саобраћај након саобраћајне незгоде, у смеру ка Димитровграду.
  • Ауто-пут Е-75, код места Врбово, општина Владичин Хан, нормализован саобраћај након саобраћајне незгоде, у смеру ка Нишу.

 

 

 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се до 15.11.2019. године продужава трајање потпуне обуставе саобраћаја на државном путу I Б реда број 23, деоница Макрешане – Ћићевац, због извођења коловозног застора и израде хабајућег слоја коловоза.

Алтернативни путни правци су државни пут: II А реда број 190, деоница Ћићевац – Варварин, II А реда број 187, деоница Варварин – Јасика, II А реда број 215 деоница Крушевац – Делиград, II А реда број 158 Делиград – Ражањ.

Правац кретања за теретна моторна возила за време извођења радова из правца Појата је преко Ћићевца-Варварина-Јасике, а из правца Крушевца за Појате преко Ђуниса-Делиграда.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

 putevisrbije_8.png

 

Продужетак радова на делу државног пута II А реда број 211, деоница Ратаје – Доња Омашница

 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се продужава извођење радова до 30.11.2019. године, на делу државног пута II А реда број 211, деоница Ратаје – Доња Омашница, изводе се радови на ургентном одржавању коловоза.

Радови се изводе под саобраћајем са наизменичним пропуштањем возила и обезбеђени су адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.

 

Продужетак радова на државном путу II А реда број 207, деоница Пепељевац – Велика Врбница

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се продужава извођење радова до 31.12.2019. године У периоду од 07.00 до 17.00 часова, изводе се радови на санацији коловоза на државном путу II А реда број 207, на деоници Пепељевац – Велика Врбница. 

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.

 

 

Задржавања возила на наплатним станицама

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

 

Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Јавно предузеће „Путеви Србије

Tagovi

Komentari (0)