СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

Ауто-пут Е-75, наплатна станица Мали Пожаревац, нормализован саобраћај након што се возило запалило у зауставној саобраћајној траци, испред наплатне станице Мали Пожаревац, смер од Ниша ка Београду.

putevi_srbije_2.png     

 •  Ауто-пут Е-763, Уб-Лајковац, завршени радови на испитивању асфалтне подлоге.
  •    Ивањица – Ушће, локација Вељовића школа, до 05.11.2019. године, од 07.00 до 15.00 часова, изводе се радови на санацији коловоза, уз наизменично пропуштање возила.
  •    Првомајска улица у Панчеву, на деоници од раскрснице са улицом Боре Станковића до раскрснице са улицом Жарка Зрењанина, до 25.11.2019. године, радови на појачаном одржавању. За саобраћај затворена лева страна коловоза, а саобраћај се одвијати двосмерно десном страном коловоза.
  •    Врбас(Змајево) – Србобран (Фекетић), ауто-пут Е-75, до 06.11.2019. године, измењен режим саобраћаја због радова на доњој конструкцији натпутњака.Саобраћај се на делу ауто-пута испод натпутњака, одвијати само претицајном саобраћајном траком, у оба смера.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције од 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута,
  -на граничном прелазу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима Републике Србије нема задржавања.

Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Информативни центар

Сектора за управљачко-информационе системе у саобраћају ЈП „Путеви Србије“

 

Tagovi

Komentari (0)