СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

22.08.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevi_6.png

• Ауто-пут Е-75, петља Нови Сад Југ – петља Ковиљ, у смеру ка Београду, 23.8.2021.године, од 7 до 17 ч, биће измењен режим саобраћаја због радова, за ће бити саобраћај затворена возна и зауставна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

• Обреновац-Звечка, oд 23.8.21. г, од 7 до 17 ч - радови на коловозној конструкцији и биће регулисани семафорском сигнализацијом, а након тога радови на рехабилитацији оштећеног асфалтног застора, уз ручно регулисање саобраћаја ( махачи ). Радови ће се изводити сваког радног дана и суботом, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила. Планирани рок завршетка радова је 60 дана.

• Ратари-Звечка, oд 23.8.21. г, од 7 до 17 ч - радови на рехабилитацији оштећеног асфалтног застора. Радови ће се изводити сваког радног дана и суботом, а саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила. Планирани рок завршетка радова је 60 дана.

• Брусник – Неготин, на деоници: Улица Карађорђева, улица Вере Радосављевић и улица поред Зелене пијаце, од 23.8. до 10.9.2021. г, од 7 до 17 ч - радови на санацији коловоза у дужини од 3000 m, уз наизменично пропуштање возила.

• Обилазница око Београда, петља Остружница-петља Орловача, смер ка Бубањ Потоку, до 13.10.21.г, од 7 до 17ч, радови на замени еластичне одбојне ограде у разделном појасу. Саобраћај се одвија десном (возном) саобраћајном траком.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 ч:
-на граничном прелазу Батровци, задржавање на излазу за путничка моторна возила је 90 минута, а за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничним прелазима Гостун и Јабука, задржавање за путничка моторна возила, на улазу је 50 минута,
-на граничном прелазу Шпиљани, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 40 минута,
-на граничном прелазу Котроман, на улазу и излазу, задржавање за путничка моторна возила је 40 минута.
-На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Tagovi

Komentari (0)