СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА, НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

26.06.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ


 putevi_radovi_vodanj_04.jpg

• Угриновци-Шилопај, до 5.7.2021.г, од 6 до 14 ч, обустава саобраћаја због израде асфалтног коловозног застора. Алтернативни путни правац је деоница Горњи Милановац-Шилопај.

• Aуто-путу Е-75, до 30.06.2021. г., у смеру ка Нишу, од бивше наплатне станице „Бубањ Поток“ до скретања за „ИКЕА“ (петља „Траншпед“) измењен је режим; саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајном саобраћајном траком десног коловоза ауто-пута, као и претицајном траком супротног смера Ниш-Београд, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.

- Са Обилазнице око Београда за саобраћај је затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута код Бубањ Потока, па се саобраћај са Обилазнице око Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.

• Ауто-пут Е-70, петља Пећинци - петља Шимановци, 28.6. и 29.6.2021. г, од 7 до 18 ч, изводиће се радови на редовном одржавању коловозне конструкције, у смеру ка Београду. За саобраћај ће бити затворена возна и зауставна саобраћајна трака у току светлог дела дана, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

• Вршац – Стража, од 22.6.2021. г, радови на санацији плочастог пропуста, уз наизменично пропуштање возила, уз семафорску сигнализацију. Планирани рок завршетка радова је 31.7.2021. г.

• Брзеће – Копаоник, до 30.6.2021. г, од 7 до 16 ч, радови на замени ивичњака и изради ригола. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
- на граничном прелазу Прешево, на улазу, задржавање за путничка моторна возила и аутобусе  је 40 минута,
- на граничном прелазу Гостун, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је 50 минута,
- на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је  60 минута.
На  осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)