СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

10.04.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevisrbije_8-min.png

•    Ауто-пут Е-70, петља Шимановци-петља Пећинци, у смеру Београд-Шид, од 10.04. до 17.04.2021.г., радови на редовном одржавању коловозне конструкције. Радови се изводе у току светлог дела дана. За саобраћај затворена возна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.
•    Ауто-пут Е-75, петља Мали Пожаревац – петља Пожаревац, у смеру ка Нишу , 10.04.2021. од 8 до 17 часова, истражни радови за потребе рехабилитације пута. У зони радова за саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
•    На Обилазници око Београда, радови на санацији оштећеног коловоза на више локалних места на кружном току Ресник, до 16.04.2021., од 10 до 16 ч,уз наизменично пропуштање возила.
•    Ауто-пут Е-70, петља Рума - петља Пећинци, у смеру ка Београду,радови на замени каналета и постављању одбојне ограде. У току извођења радова, за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија возном саобраћајном траком.
•    Ауто-пут Е-75, петља „Врчин“ - петља „Умчари“, у смеру Ниш – Београд, до 15.04.2021. г., од 8 до 16 ч, радови на обележавању ознака на путу (лева ивична и разделна линија).
У зони радова за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћа се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.
•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
•    Према информацијама Управе граничне полиције у 07.45 часова:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)