СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

16.02.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

• ЈП „Путеви Србије" обавештава јавност да се на државном путу I A реда број 2, аутопут Милош Велики, током данашњег дана у поподневним и вечерњим сатима очекује повећан интензитет саобраћаја.Путеви Србије предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, сви наплатни канали су у функцији без минута паузе. Дуж аутопута Милош Велики на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на аутопуту.

putevi_9.png
ЈП „Путеви Србије" апелује на све учеснике у саобраћају да прилагоде брзину условима на путу, држe безбедно одстојањe и поштују саобраћајну сигнализацију.

• У Старој Пазови, у зони постојећег путног прелаза и делу улице Ћирила и Методија, од 25.01.2021.г. обустава саобраћаја због почетка изградње надвожњака. Алтернативни путни правац за време обуставе саобраћаја је пут Стара Пазова - Инђија и Инђија - Путинци.

• Петља Умчари, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у смеру Београд-Ниш и Ниш-Београд, саобраћај се одвија крајњим десним тракама. Укључење ка Нишу из Умчара је затворено за саобраћај до даљњег.Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију у зони петље Умчари.

• Петља Сурчин-петља Остружница, због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве, саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.


• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.


• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.25 часова:
- на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за ТМВ је 60 минута,
- на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за ТМВ је 120 минута,
- на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за ТМВ је 90 минута.
- На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.

Tagovi

Komentari (0)