СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

01.02.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.05

 putevi_1_4.jpg

• Ауто-пут Е-763, Таково - Љиг, смер Чачак-Сурчин, успостављен нормалан режим саобраћаја након што је камион уклоњен са коловоза.

• Ауто-пут Е-75, на мосту Газела од 3.2. до 8.2.21. г., од 22 ч до 5 ч- радови на чишћењу и прању моста. Радови ће се изводити у покрету, у оба смера, у све три саобраћајне траке, наизменично, а саобраћај ће се одвијати претицајном и зауставном саобраћајном траком.
Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

• Ауто-пут Е-75, на мосту Газела, у смеру ка Сава Центру, 3/4.2.21. г., од 23 ч. до 2 ч - радови на поправци елемената новогодишње декорације, на делу државног пута I A реда број 1 (градски део), мост ,,Газела“. Радови ће се изводити у покрету.

• Ауто-пут Е-75, у зони петље Врбас, у смеру Суботица-Нови Сад, до 6.2.2021.г, радови на демонтажи постојеће заштитне ограде за возила, као и монтажи нове. У току извођења радова, саобраћај се преусмерава у возну и претицајну саобраћајну траку.

• Петља Појате - Ћићевац, постављање привремене саобраћајне сигнализације за потребе обезбеђивање улаза и излаза са градилишта током извођења припремних радова у склопу ауто-пута Е-761, деоница Појате – Крушевац, сектор 1. Молимо учеснике у саобраћају да поштују ограничење брзине. Привремена саобраћајна сигнализација биће важећа до 31.01.2021.године.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Tagovi

Komentari (0)