СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА


19.01.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 putevi_7.JPG


• Ауто-пут Е-75, смер Београд-Шид (градски део), петља Змај, 19.01.2021. г, од 9 до 14 ч, радови на санацији дилaтација, за саобраћај ће бити затворена возна и претицајна саобраћајна трака. Саобраћај ће се одвијати крајњом десном саобраћајном траком.

• Петља Умчари, за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака, у смеру Београд-Ниш и Ниш-Београд, саобраћај се одвија крајњим десним тракама. Укључење ка Нишу из Умчара је затворено за саобраћај до даљњег. Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију у зони петље Умчари.

• Због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима. Молимо учеснике у саобраћају да возе пажљиво и да прилагоде брзину кретања условима на путу. Саветујемо возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе пажљиво.

• Саветујемо максималан опрез при вожњи и молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања избог појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.

• Јасички пут у Крушевцу, до 15.12.2023.г, измена режима саобраћаја за потребе изградње ауто-пута Е-761, деоница Појате-Крушевац.

• Зрењанин – Клек, од 20.08.2020. г, постављена привремена саобраћајна сигнализација и опрема на делу обилазног пута око Зрењанина и изградње кружне раскрснице. У овој фази, саобраћај из правца Клека ка Зрењанину, биће преусмерен на двосмерно одвијање саобраћаја на правцу Зрењанин - Клек.

• Бољевци – Обреновац, продужавају се радови на санацији коловоза, до 31.03.2021. г, и даље је на снази обустава саобраћаја. Алтернативни путни правац из правца Обреновца је државни пут I А реда број 2 (Милош Велики), а из правца Бољевца нема алтернативног путног правца.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 7.35 часова:
-на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничнoм прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавањa.

Tagovi

Komentari (0)