СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

06.12.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 18.00

 

putevi_radovi_vodanj_04.jpg

• Између „Темеринске петље“ и петље „Каћ“, до 11.12.2020. г., на сервисној саобраћајници паралелној са ауто-путем, заузета је једна од две саобраћајне траке у смеру ка Суботици. Молимо учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и ограничење брзине, и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

• Mост код Титела преко реке Тисе, саобраћај је регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом. Oд 30.11.2020. године, саобраћај се одвија само средином моста уз наизменично пропуштање возила. На снази је забрана саобраћаја за возила чија носивост прелази 12т.

• Саветујемо максималан опрез при вожњи и молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања због појаве магле која смањује видљивост на појединим путним правцима.

• Банцарево – Црвена Река (на делу државног пута II Б реда број 427) радови на појачаном одржавању до 25.12.2020. г., и даље је на снази обустава саобраћаја. Алтернативни путни правац је државни пут II А реда број 259, Нишка Бања – Просек.

• Лис–Ариље, од 27.10.2020.г., обустава саобраћај на мосту преко Краваричке реке због оштећења плочастог пропуста. Алтернативни путни правци: Лис-Лучани-Кратовска стена - Пожега –Ариље и Лис-Гуча (Турица) - Ивањица –Ариље.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 17 часова:
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
-на граничном прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)