СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

01.12.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

putevi_ovcar_banja_01.jpg 

 Ауто-пут Е-80, испред тунела Банцарево, у смеру ка Пироту, радови на санације коловозне (асфалтне) конструкције. У зони радова за саобраћај je затворенa возна и претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.

• Кнежевићи – Бела Земља – Ужице, код петље Сушица, до 04.12.2020. године изводиће се радови на санацији надвожњака „Кнежевићи“ (VI фаза). Саобраћај се преусмерава преко новоизграђене девијације.

 Доња Глама - Бела Паланка и скретање за Пајеж - Доња Глама, због радова на асфалтирању коловоза на снази обустава саобраћаја, од 9ч до 16ч, до 25.12.2020.г.

• Раскрсница државног пута I Б реда број 12 и Пута шајкашког одреда, на територији Новог Сада - до 31.12.2020г, радови на рехабилитацији (изградњи кружног тока). У зони градилишта, вршиће се преусмеравање возила са две раздвојене на једну коловозну траку.

• Бољевци – Обреновац - радови на санацији коловоза, до 29.12.2020.г, и даље на снази обустава саобраћаја. Алтернативни путни правац из правца Обреновца ауто-пут Е-763 (Милош Велики).

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничним прелазима Келебија и Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Tagovi

Komentari (0)