СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

25.10.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.15

 

 putevi_9.png

• Каона-Горњи Дубац-Ливаде, обустава саобраћаја до 31.10.2020.г, због радова на редовном одржавањуи. Алтернативни путни правац државни пут II А реда број 181, деоница Каона-Гуча (Белица) – државни пут II А 180 Гуча (Белица)-Ивањица.

• Петља Појате - Ћићевац, постављање привремене саобраћајне сигнализације за потребе обезбеђивање улаза и излаза са градилишта током извођења припремних радова у склопу ауто-пута Е-761, деоница Појате – Крушевац, сектор 1. Молимо учеснике у саобраћају да поштују ограничење брзине.
Привремена саобраћајна сигнализација биће важећа до 31.01.2020.године.

• Ауто-пут Е -75, између „Темеринске петље“ и петље „Каћ, до 30.10.2020. г., радови на изградњи сервисних саобраћајница за пратеће садржаје. За саобраћај затворена једна од две саобраћајне трака (смер Београд – Нови Сад).
Предметна фаза обухвата радове на градилишту ван коловоза ауто-пута, тачније на паралелној саобраћајници, са улазом на градилиште. У непосредној зони радова у дужини од 100 m ограничење брзине је 40km/h.

• Ауто-пут Е -75, у зони петље Дољевац, до 30.10.2020. године, радови на изради коловозне конструкције. У зони радова за саобраћај је затворена лева коловозна трака у смеру Врање-Ниш, а саобраћај се одвија двосмерено десном коловозном траком.

• Ауто-пут Е-75, у зони петље „Суботица Север“ из правца Хоргоша према Новом Саду, радови на редовном одржавању. Радови у претицајној саобраћајној траци, у дужини од 100 метара, а саобраћај се преусмерава у возну и зауставну саобраћајну траку.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

•  Према информацијама Управе граничне полиције у 14.00 часова:
-на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.
 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)