СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

20.09.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.30

 

putevisrbije_8-min.png 

 • Ауто-пут Е-75, у оба смера, очекује се успорено одвијање саобраћаја, јер се на деоници Умчари - Врчин изводе радови, као и санација надвожњака на петљи Умчари.Наглашавамо да се у зони радова саобраћај одвија у измењеном режиму саобраћаја и обавештавамо све учеснике у саобраћају да прате постављену саобраћајну сигнализацију.
 • Ауто-пут Милош Велики,у поподневним и вечерњим сатима очекује се повећан интезитет саобраћаја.  Дуж ауто-пута Милош Велики на порталима са изменљивом саобраћајном сигнализацијом биће истакнута обавештења о задржавањима на наплатним станицама и стању на ауто-путу.
 • Нова Црња - Српска Црња, (у близини раскрснице Војводе Степе - пут за Кикинду) - 21.09.2020.г, од 7 до 16ч, радовина машинском крпљењу ударних рупа. У зони радова наизменично пропуштање возила, уз семафорску сигнализацију.
 • Ауто-пут Е-75, петља „Ниш југ“ - петља „Мерошина“ -радовина санацији коловоза до 21.09.2020. године. За саобраћај затворене возна и претицајна саобраћајна трака, у оба смера. Саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
 • Обилазница око Београда, петља „Остружница" - петља „Бубањ Поток" - до 30.09.2020.г. радовина редовном одржавању. Радови се изводе у покрету уз наизменично пропуштање возила.

Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.

 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србијинема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
  -на граничним прелазима Шид, Батровци и Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретнамоторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)