СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

putevisrbije_8-min.png10.09.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.28

 

 

 • Обилазница око Београда,од тунела Стражевица до петље „Орловача“, саобраћај нормализован, након успореног одвијања.
 • Aуто-пут Е-75 ,у зони петље Дољевац, до 15.09.2020. године, радови на изради коловозне конструкције. У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру Ниш-Врање, а саобраћај се одвија двосмерено левом коловозном.
 • Ауто-пут Е-75, петља „Суботица југ“ – петља „Бачка Топола“, у смеру гранични прелаз Хоргош - Београд, до 19.09.2020.г, од 7 до 20ч, радови на редовном одржавању. Саобраћај је преусмерен из возне у претицајну саобраћајну траку.
 • Ауто-пут Е-80, измењен режим саобраћаја у тунелима „Прогон“ и „Пржојна Падина“ због радова на опреми ИТС-а.За саобраћај је затворена лева цев у тунелима (ГП Градина - Ниш), саобраћај се одвија двосмерно, у десним цевима тунела (смер Ниш - ГП Градина). Планирани рок заврештка радова је 10.10.2020.године.
 • Кула (Бачка Топола) – Врбас (Савино Село), до 21.11.2020.г., радовина појачаном одржавању, уз наизменично пропуштање возила.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
  -на граничном прелазуХоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -ГП Шпиљани, на улазу и излазу, потпуна обустава саобраћаја за све категорије возила, у времену од 12.00 до 17.00 часова, због најављеног извођења радова на оптичким кабловимаТелекома.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)