СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.09.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.57

 

putevisrbije_8-min.png

 

 • Ауто-пут Е-75, петља „Умчари“,до 25.09.2020.г. у зони надвожњака за саобраћај jе затворена возна и зауставна саобраћајна трака ауто-пута у смеру Београд – Ниш, док се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком. Измена режима саобраћаја на ауто-путу у смеру Ниш - Београд и даље је на снази. За саобраћај jе затворена и петља „Умчари“ (укључење и искључење), а саобраћај jе преусмерен на петљу „Мали Пожаревац“.
 • Aуто-пут Е-75 , у зони петље Дољевац, до 15.09.2020. године,радови на изради коловозне конструкције. У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру Ниш-Врање, а саобраћај се одвија двосмерено левом коловозном.
 • Ауто-пут Е-75, петља „Ражањ” – петља „Алексиначки рудници” - радови на санацији коловоза,до 20.09.2020. г. У зони радова за саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Београд - Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.
 • Ауто-пут Е-763, Сурчин - Обреновац, у зони петље Сурчин југ(на око 5 километара од петље), до 10.09.2020.г, у условима дневне видљивости, радови на замени заштитне ограде у разделном појасу:- Од 31.08. до 10.09.2020. године, радови ће се изводити у смеру од Сурчина ка Обреновцу и за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака у дужини од 100 метара.
 • Нештин – Раковац- радови на путном објекту (пропусту), саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на изведеној девијацији.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничним прелазима Шид и Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)