СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

29.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

 

 putevisrbije_3.png

 • Ауто-пут Е-75, Врчин-Мали Пожаревац, радови на санацији коловоза . У зони радова, у смеру Ниш – Београд, за саобраћај су затворене возна и претицајна саобраћајна трака, саобраћај се одвија зауставном и претицајном саобраћајном траком из супротног смера Београд - Ниш.Из смера Београд – Ниш, за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.

 • Кнежевићи – Бела Земља – Ужице у насељеном месту Бела Земља радови уз наизменично пропуштање возила. Радови се изводе сваког радног дана у временском периоду од 7.00 до 16.00 часова, суботом од 7.00 до 15.00 часова. Недељом се радови не изводе.
  •    Паковраће (Марковица) – Ужице, радови на појачаном одржавању, до 01.09.2020.
  У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
  •    Ауто-пут Е-75, у зони Сурчинске петље,  29.08.2020.године, од 07.00 до 19.00 часова, радови на замени оштећених дилатација.Радови ће се изводити у зауставној и возној саобраћајној траци. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
  •    Ауто-пут Е-75, петља „Ниш југ“ - петља „Мерошина“ - радови на санацији коловоза до 21.09.2020. г. У зони радова, за саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Ниш - Лесковац, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова, нема задржавања возила на граничним прелазима у Републици Србији.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)