СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

04.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.40

 putevi_srbije_2-min.png

 • Руцка – Дубоко (Обреновачки пут),04.08.2020.г., до 17ч, изводиће се радови на редовном одржавању асфалтних застора, са наизменичним пропуштањем возила.
 • Ауто-пут Е-80, Бела Паланка – петља Пирот запад, у зони тунела Сопот- радови на изградњи надвожњака, до 31.08.2020. године. Од 04.08.2020.г., саобраћај се одвија двосмерно, на ауто-путу и у левој тунелској цеви.

  • петља „Лесковац центар“ – Лесковац (Власотинце) у близини места Печењевце (држ.пут II А реда бр.258), од 05.08.2020. до 15.08.2020.г., од 07 до 15ч., изводиће се радови на пресвлачењу мањих деоница финишером, са наизменичним пропуштањем возила. Алтернативни путни правац је ауто-пут Е-75 петља „Власотинце.
 • Ауто–пут Уб - Обреновац, километар пре искључења за Обреновац,од 07 до 16ч., изводе се радови на постављању звучно изолационих зидова, за саобраћај ће бити затворене возна и зауставна трака током 24 часа јер ће остајати постављена саобраћајна сигнализација и након 16ч.
 • Ауто–пут Сремска Митровица-Рума,из смера Руме ка Сремској Митровици, због радова на појачаном одржавању саобраћај се одвија двосмерно на десном коловозу ауто-пута.
 • Aуто-пут, Владичин Хан – Грделица, у близини петље Предејане, због оштећења дилатације на мосту, у смеру ка Нишу, постављена је привремена саобраћајана сигнализација и саобраћај је преусмерен у возну саобраћајну траку.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничнoм прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута.
  -на граничнoм прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)