СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

07.07.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.30

 

putevi_srbije_2-min.png 

 •  Ауто-пут Е-70, петља Рума – петља Сремска Митровица, до 16.00 часова, припремни радови на снимању постојећег стања коловоза. За саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком у смеру ка Сремској Митровици.
  •    Ауто-пут Е-75, петља Орловача – тунел Стражевица, тунел „Нова Стражевица“, 09.07.2020. године, од 09.00 до 17.00 часова, радови на чишћењу камера и знакова, периодични преглед система за дојаву пожара. Радови се изводе у крајњој десној саобраћајној траци и она ће бити привремено затворена за саобраћај. Током трајања радова, вршиће се семафорско наизменично пропуштање саобраћаја, уз краткотрајне потпуне обуставе.
  •    Ауто-пут Е-75, у близини петље Ражањ, завршени радови на санацији коловоза.
  •    Aуто-пут Е-75, петља Сурчин – петља Остружница (мост преко реке Саве) - до 14.07.2020. године, радови на детаљном прегледу десне коловозне траке. За саобраћај затворена возна, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком у смеру од Добановаца ка Бубањ Потоку.
  •    Ауто-пут Е-75, чеона наплатна станица Стара Пазова – Инђија, радови на одржавању коловозне конструкције, до 30.07.2020. г. За саобраћај затворена петља Стара Пазова(искључење са ауто-пута за Стару Пазову из правца Београда ка Новом Саду и укључење на ауто-пут из правца Старе Пазове за Нови Сад). Саобраћај jе преусмерен са леве на десну коловозну траку кроз службени пролаз, све до наплатне станице Стара Пазова, одакле се саобраћај одвија нормално. Возила која се крећу из Београда ка Старој Пазови морају да се искључе на петљи Нови Бановци.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
  - на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  - на граничнoм прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  - на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)