СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

30.06.2020. Сервисне информације – 18.18

 

putevisrbije_3-min.png 

 • Ауто-пут Е-75, Нова Пазова-Нови Бановци,смер ка Београду, радови на поправци оштећеног натпутњака, до 01.08.2020. г. У зони радова, за саобраћај затворена коловозна трака у смеру ка Београду. Саобраћај се одвија двосмерно претицајом саобраћајном траком у смеру ка Новом Саду. Из правца Београда ка Новом Саду затворено је искључење за Нову Пазову. Алтернативни путни правац: петља Нови Бановци или петља Стара Пазова.

 • Ауто-пут Е-80, због редовног одржавања ИТС опреме тунела „Сарлах“,30.06.2020. г, у 09.00 ч, затвара се десна цев тунела (смер Ниш-Димитровград) и саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз леву тунелску цев коришћењем службених пролаза. 01.07.2020. г, затвара се лева цев тунела ,,Сарлах“ (смер Димитровград-Ниш) и саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну тунелску цев коришћењем службених пролаза.

 • На сервисној саобраћајници, паралелној са ауто-путем Е-75, између „Темеринске петље“ и петље „Каћ“,за саобраћај затворена једна од две саобраћајне трака (смер Београд – Нови Сад) због извођења радова на изградњи сервисних саобраћајница за пратеће садржаје уз ауто-пут.
  Предметна фаза обухвата радове на градилишту ван коловоза ауто-пута, тачније на паралелној саобраћајници, са улазом на градилиште. У непосредној зони радова у дужини од 100 m ограничење брзине је 40 km/h.

 • Брза Паланка – Неготин,до 01.08.2020.г, радови на поправци мостова уз наизменично пропуштање возила.

 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
  - на граничним прелазима Хоргош, Шид и Сремска Рача,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  - на граничним прелазима Келебија, Градина и Батровци,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)