СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

Радови на државном путу I А реда број 2, деоница Љиг-Лајковац

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се 29.06. и 30.06.2020.године, изводе радови на кошењу траве у разделном појасу, на државном путу I А реда број 2, на деоници Љиг-Лајковац.

putevisrbije_8-min.png

Радови ће се изводити следећом динамиком:

- 29.06. деоница Љиг-Лајковац, у смеру ка Лајковцу, за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се повремено затварати зауставна саобрћајна трака, а саобраћај се одвија возном саобраћајном траком.

- 30.06. деоница Лајковац-Љиг, у смеру ка Љигу. У зони радова за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће повремено бити затворена зауставна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Молимо учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу и да поштују саобраћајну сигнализацију.

 

Измена режима саобраћаја на државном путу I А реда број 4, деоница Ниш – Бела Паланка, у тунелу „Банцарево“

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да се због редовног одржавања ИТС опреме тунела „Банцарево“, од 29.06.2020. године у 10.00 часова  затвара  десна цев тунела (смер Ниш-Димитровград) до 01.07.2020. године. Саобраћај ће се током извођења радова одвијати двосмерно кроз леву тунелску цев коришћењем службених пролаза.

Од 01.07.2020. дo 02.07.2020 године затвара се лева цев тунела Банцарево (смер Димитровград-Ниш). Саобраћај ће се  током извођења радова одвијати двосмерно кроз десну тунелску цев коришћењем службених пролаза.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом

 

Задржавања возила на наплатним станицама 

ЈП „Путеви Србије“ Вас обавештава да нема задржавања возила на наплатним станицама на аутопутевима Републике Србије.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)