СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

26.06.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.09

 

 putevisrbije_6-min.png

 •  Мали Зворник-Љубовија, у месту Цулине, обустава саобраћаја због одрона.
  •    Ауто-пут Е-763, радови на испирању кишне канализације у тунелу Савинац на деоници Љиг-Прељина, у смеру ка Прељини, 26.06.2020.године, од 07.00 до 19.00 часова. У зони радова саобраћај се одвија наизменично возном и претицајном траком.
  •    Ауто-пут Е-763, деоница Сурчин-Обреновац, у зони петље Сурчин југ, од 29.06.2020. до 01.07.2020.године, радови на замени заштитне ограде у зони два портала са путоказним таблама за вођење саобраћаја на ауто-путу. Први портал се налази на десној коловозној траци у смеру ка Остружници непосредно испред искључења са ауто-пута Е-75, други портал се налази на левој коловозној траци.
  Радови ће се изводити следећом динамиком:
  - 29.06. радови на десној коловозној траци на замени ограде у дужини од 18м на месту првог портала, а затим у дужини од 76м у зони другог портала. За саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака у зони првог портала а затим у зони другог портала.
  - 30.06. радови на левој коловозној траци у зони другог портала, за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна на левој страни разделног појаса у дужини од 76м.
  - 01.07. радови на левој коловозној траци у зони другог портала, за саобраћај ће бити затворена зауставна саобраћајна трака, због радова на левој коловозној траци на банкини у дужини од 18м.
  •    Паковраће (Марковица) – Ужице, продужавају се радови на појачаном одржавању. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.
  Планирани рок завршетка радова је 01.09.2020.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
  - на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  - на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавања за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавања за теретна моторна возила је 60 минута.
  - На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)