СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

25.06.2020. Сервисне информације – 13.45

 

putevisrbije_3-min.png 

 • Због задржавања возилана граничном прелазу Градина, формирана је колона теретних моторних возила у зауставној саобраћајној траци на ауто-путу Е-80, и због тога је обустављен пролаз за теретна моторна возила на наплатној станици Димитровград. Саобраћајна полиција је на терену и регулише саобраћај.

 • Београд-Лазаревац, у зони насеља Рушањ - продужавају се радовина поправци оштећеног коловозног застора до 03.07.2020. г.У току извођења радова саобраћај се одвија двема слободним саобраћајним тракама, уз радну саобраћајну сигнализацију.
 • Нештин - Раковац- радови на левој страни путног објекта - од 09.06.2020. г. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
 • Петља Смедерево југ, у току су до 01.07.2020.годинерадови на санацији моста преко железничке пруге Топчидер – Мала Крсна. Затворена лева, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем десном саобраћајном траком, у смеру Београд – Смедерево.
 • Ауто-пут Е-80, Ниш – Пирот, зона тунела „Сопот“- радови на изградњи надвожњака. У зони радова саобраћај се одвија возном саобраћајном траком. За саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера. Планирани рок за завршетак радова је 30.06.2020. г.
 • Првомајска улица у Панчеву- до 23.07.2020. изводе се радови на појачаном одржавању коловоза: раскрсницa Првомајске улице са улицом Жарка Зрењанина - надвожњак код скретања за Луку Дунав. Радови се изводе у левој коловозној траци, у смеру од Панчева ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно десном коловозном траком.

 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова, задржавања на граничним прелазима су следећа:
  - на граничним прелазима Хоргош и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  - на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавања за теретна моторна возила је 180 минута.
  - на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  - На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)