СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

24.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 11.58

 

 putevi_srbije_1.png

 

 • Обилазница око Београда, од тунела Железник ка Бубањ Потоку, саобраћај се одвија успорено. Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.
 • Петља Марковац – Свилајнац, од данас, обустава саобраћаја због радова на санацији моста преко реке Раче. Алтернативни путни правац за теретна моторна возила из правца Ниша и из правца Београда је преко Велике Плане на Жабаре, а из правца Деспотовца теретни моторни саобраћај се усмерава на Жабаре. Планирани рок завршетка радова 27.07.2020. г.
 • Банатски Двор - Српска Црња-радови на машинском крпљењу ударних рупа, уз наизменично пропуштање возила, од 07.00 до 16.00 ч, до 27.06.2020. г.
 • Ауто-пут Е-75, од петље Мерошина до петље Дољевац, радови на санацији коловоза, до 13.07.2020. г. У зони радова за саобраћај затворена десна коловозна трака, смер Ниш-Лесковац. Саобраћај се одвија двосмерно на левој коловозној траци.
 • Београд - Лазаревац- радови на поправци оштећеног коловозног застора, до 25.06.2020. г. Саобраћај се одвија двема слободним саобраћајним тракама.
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.00 часова:
  -на граничним прелазимаХоргош и Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничним прелазима Батровци и Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)