СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

16.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.25

 

 putevisrbije_8-min.png

 • Беровац – Гоч, у месту Јовац- 17.06.2020. године, 08 до 12 ч - обустава саобраћаја због радова на изради попречних сливничких веза . Алтернативни путни правац за теретна моторна возила је Гоч – Врњачка Бања, а за п веза утничка моторна возила су локални путеви.
 • Ауто-пут Е-80, Ниш – Пирот, зона тунела „Сопот“- радови на изградњи надвожњака. У зони радова саобраћај се одвија возном саобраћајном траком. За саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера. Планирани рок за завршетак радова је 30.06.2020. г.
 • Кнежевићи – Бела Земља – Ужице, код петље Сушица- радови на санацији надвожњака „Кнежевићи“ (прва фаза) - до 25.06.2020.г. Стара рампа, из Вишеграда ка Ужицу, проширена је за двосмерно одвијање саобраћаја.
 • Заграђе – Горњи Милановац- радови на мосту преко потока Гарибовац – Лукића мост, до 01.07.2020. г. Радови се изводе на левој страни моста, а саобраћај се преусмерава на десну страну моста и одвија се двосмерно.
 • Првомајска улица у Панчеву- до 23.07.2020. изводе се радови на појачаном одржавању коловоза: раскрсницa Првомајске улице са улицом Жарка Зрењанина - надвожњак код скретања за Луку Дунав. Радови се изводе у левој коловозној траци, у смеру од Панчева ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно десном коловозном траком.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.30 часова:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
  -на граничним прелазима Келебија и Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничним прелазима Батровци и Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)