СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

12.06.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 18.20

 

putevisrbije_8-min.png 

 • Кнежевићи – Бела Земља – Ужице, код петље Сушица -радови на санацији надвожњака „Кнежевићи“ (прва фаза) - до 25.06.2020.г. Стара рампа, из Вишеграда ка Ужицу, проширена је за двосмерно одвијање саобраћаја.
 • Првомајска улица у Панчеву -до 23.07.2020. изводе се радови на појачаном одржавању коловоза: раскрсницa Првомајске улице са улицом Жарка Зрењанина - надвожњак код скретања за Луку Дунав. Радови се изводе у левој коловозној траци, у смеру од Панчева ка Београду, а саобраћај се одвија двосмерно десном коловозном траком. Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и опрему и да прилагоде брзину кретања условима на путу.
 • Пазариште – Тутин, на мосту на Себечевској реци,обустава саобраћаја због радова, до 01.11.2020. г. Саобраћај се одвија двосмерно у зони радова преко привремене девијације, уз ограничење брзине од 20 км/h у правцу Тутина, и 10 км/h у правцу Пазаришта.
 • Марковица –Лучани- због хитних радова на санацији косина Лучанског потока, код аутобуске станице у Лучанима, саобраћај преусмерен на асфалтни пут у дужини од 200 метара, након чега се поново укључује на државни пут.
 • Ауто-пут Е-75, од фабрике „Икарбус“до скретања за аеродром „Никола Тесла“ – завршени су радови на кошењу, грабуљању, утовару и одвозу, чишћењу (сакупљање лаког отпада).

 • Ауто-пут Е-75 - радови на демонтажи портала, следећом динамиком - 13.06.2020.године
  -у периоду од 08 до 11часова, смер, Београд-Ниш, на петљи „Јагодина“
  -у периоду од 11 до 14 часова, смер Београд-Ниш, на петљи „Ћуприја“
  -у периоду од 14 до 17часова, смер Ниш-Београд, на петљи „Јагодина“
 • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова:
  -на граничним прелазима Сремска Рача и Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)