СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

08.06.2020.СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.32

 

putevi_srbije_1.png 

 •  Ауто-пут Е-75, Суботица - Нови Сад, смер ка Новом Саду, у близини петље Фекетић, од 15.05.2020. до 15.08.2020. године, изводе се радови на санацији коловоза.
  Током извођења радова, саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду биће преусмерен у коловозну траку из правца Нови Сад - Суботица, у претицајну саобраћајну траку. Искључење са ауто-пута на петљу Фекетић је могуће из правца Суботице зауставном саобраћајном траком која је остала отворена за саобраћај.
  •   Ауто-пут Е-75, у близини петље Ражањ, у смеру ка Нишу, до 15.06.2020.године, радови на санацији коловоза. У зони радова за саобраћај је затворена возна и претицајна саобраћајна трака, смер Београд - Ниш, а саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
  •    Пазариште – Тутин, на мосту на Себечевској реци, обустава саобраћаја због радова, до 01.11.2020. г. Саобраћај се одвија двосмерно у зони радова преко привремене девијације, уз ограничење брзине од 20 км/h у правцу Тутина, и 10 км/h у правцу Пазаришта.
  •    Мост преко реке Тамиш, код места Орловат - на снази је обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.Ауто-пут Е-763, Лајковац – Сурчин, oд 08.06.2020. до12.06.2020. године, радови на замени оштећене еластичне одбојне ограде, у оба смера.Радови се изводе у зауставној саобраћајној траци и биће обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 17.00 часова:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута. На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Tagovi

Komentari (0)