СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

27.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.57

 

putevi_srbije_1.png 

  • Петља „Сириг" - петља „Нови Сад север",смер Сириг-Нови Сад, до 16.08.2020.г, радови на рехабилитацији коловоза. Саобраћај се одвија двосмерно на правцу Нови Сад – Сириг.
  • Ауто-пут Е-763, Прељина – Таково, у тунелу „Брђани“ поново има електричне енергије.
  • Ауто-пут Е-75,Раља – Пожаревац – Велика Плана (мост Крњево)- радови на периодичном одржавању моста, до 05.08.2020.г. За саобраћај затворена коловозна трака смера ка Нишу, а саобраћај преусмерен на претицајну траку смера ка Београду.

  • Петља Мерошина - петља Дољевац,у зони петље Мерошина,до 13.06.2020.г, радови на санацији коловоза. За саобраћај је затворена десна коловозна трака, смер Ниш-Лесковац. Алтернативни путни правац за возила која се укључују ка Лесковцу и Врању је пут преко петље Ниш Југ.
  • Ауто-пут Е-75, у зони Батајничке петље, од 26.5.2020. године,постављање привремене саобраћајне сигнализације и опреме, због извођења радова на завршетку изградње комплекса петље Батајница. За возила која се након искључења са ауто-пута, из смера Новог Сада и смера Чачка, крећу ка Земуну, на деоници дужине око 150 m биће заузета десна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати слободном саобраћајном траком. Планирано трајање измене режима саобраћаја је до 5.4.2021. године.
  • Берановац-Гоч, место Јовац, завршени су радови радови и саобраћај се одвија нормално након обуставе.
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)