СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

06.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.43

 

surcin-obrenovac-new-02-min.jpg 

 • Ауто-пут Е-75, Београд – Бубањ Поток, до 10.05.2020.г. радови на постављању жичане мреже. Радови се изводе у спорој, а саобраћај се преусмерава на возну и претицајну саобраћајну траку.
 • Петља Ниш исток – Малча (насељено место Матејевац)- у току су до 01.06.2020.г, од 07.00 до 17.00 часова, радови на редовном одржавању моста. Наизменично пропуштање возила.
 • Кладово – Брза Паланка,до 01.06.2020.године радови на реконструкцији моста у Грабовици.
  Алтернативни путни правац за путничка моторна возила - локалне улице у месту Грабовица. Теретна моторна возила и аутобусе преусмерени на путне правце: Неготин - Штубик, Клокочевац - Поречки мост и Поречки мост - Кладово
 • Петља Смедерево југ- до 01.07.2020.г, радови на санацији моста преко железничке пруге Топчидер – Мала Крсна. За саобраћај затворена лева саобраћајна трака, а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила десном саобраћајном траком, у смеру Београд – Смедерево.
 • Првомајска улица у Панчеву,од пре раскрснице са улицом Жарка Зрењанина до после раскрснице са улицом Жарка Зрењанина - радови на појачаном одржавању леве коловозне траке, до 20.05.2020. г. У зони радова саобраћај преусмерен у десну коловозну траку.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазуБатровци,на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)