СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

28.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.25

 

 putevisrbije_8-min.png

 • Ауто-пут Е-70, петља Кузмин - петља Рума,у смеру ка Београду, од 30.04.2020.г, од 07 до 17ч,изводиће се радови на обележавању хоризонталне сигнализације на коловозу,у претицајној саобраћајној траци. У зони радова саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.
 • Ауто-пут Е-75, Обилазница око Београда,у зони моста преко реке Саве,радови на изградњи зеленог појаса и постављању јавне расвете, до 01.05.2020. г. Саобраћај из правца Остружнице се преусмерава у леву коловозну траку.
 • Мост преко реке Тамиш,код места Орловат, до 20.8.2020.г, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању. Алтернативни путни правац за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, је пут Фаркаждин – Ковачица, а за возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину алтернативни пут је Фаркаждин - Перлез.
 • Петља Ниш исток – Малча(насељено место Матејевац), радови на редовном одржавању моста уз наизменично пропуштање возила.
 • Првомајска улица у Панчеву,од пре раскрснице са улицом Жарка Зрењанина до после раскрснице са улицом Жарка Зрењанина - радови на појачаном одржавању десне коловозне траке. У зони радова саобраћај је преусмерен у леву коловозну траку.

 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу,задржавање за теретна моторна возила је 240 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)