СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

27.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.15

 

 putevisrbije_8-min.png

 •  Ауто-пут Е-75, од петље Мерошина до петље Дољевац, у зони петље Мерошина, радови на санацији коловоза до 06.05.2020.г.У зони радова за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака,  смер Лесковац-Ниш. До завршетка радова биће онемогућено одвијање саобраћаја на  делу петље Мерошина, на краку искључења из правца Лесковца према Прокупљу. За алтернативни правац формиран је обилазак:  возила која се крећу ка Прокупљу и Мерошини користиће алтернативни пут  преко петље Ниш Југ.
  •    Ауто-пут Е-763, Уб-Обреновац , изводе се радови на кошењу разделног појаса. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака.
  •    Ауто-пут Е-763, Прељина-Таково, изводе се радови на кошењу разделног појаса. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака.
  •   Петља Ниш исток – Малча (насељено место Матејевац), радови на редовном одржавању моста уз наизменично пропуштање возила.
  •    Првомајска улица у Панчеву, од пре раскрснице са улицом Жарка Зрењанина до после раскрснице са улицом Жарка Зрењанина - радови на појачаном одржавању десне коловозне траке. У зони радова саобраћај је преусмерен у леву коловозну траку.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)