СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

14.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.20

 

putevisrbije_8-min.png

 • Ауто-пут Е-80, Ниш – Пирот, у зони тунела „Сопот"- радови на изградњи надвожњака, за саобраћај затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком.
 • Петља Врбас - улаз у Србобран, радови од 7.00 до 15.00 ч, са повременим наизменичним пропуштањем возила, до 22.04.2020. После 15.00 ч саобраћај се нормализује.
 • У зони моста преко реке Саве- радови на изградњи зеленог појаса и постављању јавне расвете, до 01.05.2020. г. Саобраћај из правца Остружнице се преусмерава у леву коловозну траку на нови службени пролаз, непосредно након преласка моста преко реке Саве.
 • Заграђе - Горњи Милановац, због радова на левој страни моста преко потока Гарибовац-Лукића мосту, саобраћај преусмерен на десну страну моста и одвија се двосмерно.
 • Кладово – Брза Паланка, радови на реконструкцији моста у Грабовици, до 01.06.2020. г. Алтернативни правац за путничка моторна возила - локалне улице у месту Грабовица. Теретна моторна возила и аутобуси преусмерени на путне правце: Неготин - Штубик, Клокочевац - Поречки мост и Поречки мост – Кладово.
 • На наплатним станицамана аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полицијеу 13.45 часова:
  -на граничном прелазуБатровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 420 минута,
  -на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања.

                                    

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

Tagovi

Komentari (0)