СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

11.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.05

 

putevisrbije_8-min.png 

 •  Првомајска улица у Панчеву, пре раскрснице са улицом Жарка Зрењанина - после раскрснице са улицом Жарка Зрењанина, oд 12.04.2020. до 27.04.2020.године, изводиће се радови на појачаном одржавању десне коловозне траке.
  У зони радова саобраћај је преусмерен у леву коловозну траку.
  •    Ауто-пут Е-75, од петље Жедник до петље Бачка Топола, у смеру Суботица – Београд, изводе се радови на санацији коловоза , до 18.04.2020.године. Радови ће се изводити наизменично у возној и претицајној саобраћајној траци, а саобраћај ће се одвијати слободном саобраћајном траком.
  •    Ауто-пут Е-80, Ниш –Пирот, у зони тунела „Сопот" - радови на изградњи надвожњака, затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, саобраћај се одвија возном саобраћајном траком. Планирани завршетак радова 14.4.2020.г.
  •    Батајница – Добановци, између цркве Светог Јована и пруге у Батајници (Шангајска улица) - изводе се радови на санацији. Радови се изводе под саобраћајем уз адекватну саобраћајну сигнализацију и опрему.
  •    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
  •    Према информацијама Управе граничне полиције у 13.00 часова на граничним прелазима Републике Србије нема задржавања.

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)