СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

naplatne_stanice_18-min.jpg

 

  • Aуто-пут Е-70, гранични прелаз Батровци – Кузмин 1, зона наплатне станице Шид и моста на реци Босут,у смеру гранични прелаз Батровци ка Београду - радови на рехабилитацији пута. Саобраћај ће се одвијати двосмерно на десном полупрофилу ауто-пута.
  • Кладово – Брза Паланка – обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста у Грабовици. Алтернативни путни праваци: 

- за путничка моторна возила су локалне улице у месту Грабовица, 

-за сва теретна моторна возила (камионе, камионе са приколицом, шлепере) и аутобусе: Неготин – Штубик, Клокочевац – Поречки мост и Поречки мост – Кладово. 

  • Ниш – Лесковац, петља „ Брестовац“ – радови на рушењу старе привремене наплатне станице и радови на изградњи нове бочне наплатне станице, за саобраћај затворена петља „Брестовац“. Алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу је петља „Дољевац“. Планирани рок завршетка је 10.04.2020. године. 
  • Мост преко реке Тамиш, код места Орловат – радови на редовном одржавању, до 20.08.2020. године. Алтернативни путни правци из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на Фаркаждин – Ковачица, а из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на Фаркаждин - Перлез. 
  • На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила. 
  • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова: 
    -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
    На осталим граничним прелазима нема задржавања. 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Tagovi

Komentari (0)