СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА НАПЛАТНИМ РАМПАМА И ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА

naplatne_stanice_18-min.jpg

02.04.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 13.44

 • Првомајска улица у Панчеву,од раскрснице са улицом Боре Станковића до раскрснице са Баваништанским путем, радови на појачаном одржавању десне коловозне траке, 13.04.2020.г. У зони радова саобраћај преусмерен у леву коловозну траку.
 • Халово – Велики Извор, до 16.04.2020.г. од 07 до 15ч,радови на изградњи риголе и проширењу коловоза, уз наизменично пропуштање возила. Након 15ч саобраћај се одвија нормално. Радови сваког дана сем недеље.
 • Ауто-пут Е-80, у зони тунела „Сопот", радови на изградњи надвожњака, за саобраћај затворена претицајна трака, у оба смера, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком. Рок за завршетак радова 14.04.2020.г.у зависности од динамике извођења радова и временских услова.
 • Ауто–пут Е-75, петља Брестовац, продужавају се до 10.04.2020.г. радови на изградњи нове бочне наплатне станице. За саобраћај затворена петља „Брестовац“. Препоручени алтернативни путни правац из правца Ниша ка Лесковцу, као и из правца Прешева ка Нишу - петља „Дољевац" за све категорије возила.
 • Код места Орловат на мосту преко реке Тамиш,до 20.08.2020.г, обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.
 • На наплатним станицама на аутопутевимау Републици Србији нема задржавања возила.
 • Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
  -на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
  -на граничном прелазу Мали Зворник, на излазу,задржавање за теретна моторна возила је 240 минута.
  На осталим граничним прелазима нема задржавања. 

 

Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

 

 

Tagovi

Komentari (0)